Drömmare uppnår inga drömmar. Inte heller de som säger "jag ska först bara...".

Unikt koncept hur du startar en egen verksamhet på några dagar utan tidigare kunskaper!

Guiden visar ett koncept som är helt annorlunda mot vad du förmodligen kommit i kontakt med tidigare.

Jag fick frågan hur jag skulle starta upp en verksamhet om jag tvingades starta på nytt.
Faktum är att frågan var rätt bra eftersom jag tvingades tänka till på hur jag faktiskt skulle vilja leva mitt liv, och vad som krävs av mitt företag för att kunna göra det. Man startar ju inte upp ett företag bara för att få ett arbete, man gör det för att man har en dröm om att leva på ett visst sätt, eller hur?

I mitt fall har visionen alltid varit att jag vill känna mig helt fri.
Den visionen kan jag bara uppnå om:

- jag driver mitt eget företag
- kan driva det var ifrån jag vill
- tjänar tillräckligt med pengar för att slippa oroa mig ekonomiskt

Det är de 3 punkter som gör att jag kan känna mig fri.
Vad är frihet för dig? Varför vill du driva ett eget företag?

En stor AHA-upplevelse...

När jag presenterade mitt koncept för hur jag skulle starta om jag tvingades starta om på nytt blev responsen betydligt starkare än jag hade anat. 

Efter över 20år som egen företagare, och en mängd olika projekt och affärsidéer bakom mig, tyckte jag själv att det var ganska naturligt. 
Men tydligen hade jag framkallat en stor aha-upplevelse till de som jag presenterade konceptet för.

Det hela ledde sedan fram till den här rapporten (som du kan ladda ner).

Du kan ha en egen affärsidé, men du behöver inte...

Konceptet i sig går att applicera på vilken affärsidé som helst, så har du en egen idé är det bara att stoppa in den i strukturen och starta igång. Du kommer med all sannolikhet igång snabbare än om du väljer den traditionella vägen att starta på.

För dig som inte har någon klar affärsidé ännu har jag lagt in en liten "specialare". Jag visar hur du på ett mycket enkelt sätt kan starta upp direkt utan några egna produkter eller tjänster. Faktum är att det är precis så jag själv skulle starta om jag tvingades börja från 0. När man väl kommit igång kan man sedan utveckla egna affärsidéer och bygga vidare på sitt företag.

Arbeta några timmar per vecka...

När du snart får ta del av konceptet kommer du se att jag utgår ifrån hur jag själv skulle starta igång om jag tvingades starta på nytt. Just den vägen som jag väljer att beskriva leder fram till att jag skulle kunna driva min nya verksamhet på bara några timmar per vecka. Det skulle vara tillräckligt för att jag ska kunna skapa en inkomst som jag kan leva på.

Hur mycket tid man lägger ner, eller behöver lägga ner, beror ju på flera olika faktorer. När det väl börjar snurra brukar de flesta vilja lägga ner ännu mer tid på att verkligen få det att lyfta ordentligt. Så hur mycket tid du vill lägga ner är helt upp till dig och det område som du väljer att starta upp inom.

Jag rekommenderar verkligen att du tar del av den här rapport oavsett vilka egna idéer du har just nu.
Det går betydligt snabbare att starta upp om du får ett "färdigt" koncept att utgå ifrån. Ett koncept som testats många gånger tidigare och som visat sig vara mycket framgångsrikt för att starta upp och bygga företag på.

Jag kommer alltså att ge dig det här konceptet och mitt sätt att se det på, men sedan är det upp till dig att genomföra det.
Om du bara gör en större ansträngning nu i början och ser till att alla pusselbitar faller på plats kommer du snart att ha ett rullande företag som du kan känna dig stolt över.

Var så god! Här är konceptet...

>