När vi fyllt upp kvoten för "testpersoner" kommer vi att börja ta betalt för det här materialet.

Hela kursen för...

997 kr  0 kr

Från 0 till aktiv listbyggare på ett par timmar...

Den enkla steg-för-steg metoden för att samla in kontakter, bygga en egen lista, skicka ut nyhetsbrev till dina kontakter, och automatisera din marknadsföring.

Det finns inte några ursäkter längre, speciellt inte när det garanterat kommer generera mer pengar för dig.


De flesta vet redan idag att en egen lista med kontakter är den i särklass bästa marknadsföringsvägen man kan ha. 

Jag vet inte hur det är med dig, men de flesta säger också att dom borde ha kommit igång med en AKTIV insamling av kontakter för länge sedan.

Hade du gjort det för 1 år sedan hade du kanske haft 5000 kontakter idag, eller 10.000.
Med den mängden kontakter på din egen lista hade det varit ganska enkelt att öka försäljningen, introducera nya produkter/tjänster, bygga upp en nya marknadsföringskanal på sociala medier... eller vad du nu skulle vilja göra. Det öppnar upp väldigt många dörrar.

En egen lista med kontakter är en guldgruva för vem som helst.
Tror inte att det finns någon framgångsrik företagare som inte skriver under på det.

Men varför är det då inte fler som satsar på att aktivt samla in adresser och snabbt bygga upp sin egen lista?
Varför har inte du börjat med det än?

"Jag har inte hunnit det än..."

När vi pratar med folk upptäcker vi att de flesta har det på sin agenda, men man har inte riktigt hunnit med att sätta upp det ännu. Man har en uppfattning om att det är lite tekniskt krångligt, det är mycket man måste sätta sig in i.

Många är också oroliga för att de inte ska ha tiden att skicka ut nyhetsbrev framöver. Man vet inte riktigt vad man ska skriva, och man tror att det tar tid.

Om jag då säger att du kan få upp allting på ett par timmar, låter det då som någonting jobbigt?


"Löjligt bra avkastning..."

Jag kan lova dig att den tid du lägger ner på att sätta upp det här kommer vara en av de bäst betalda timmarna du någonsin kommer att arbeta (när du ser tillbaka på det om ett år från idag).
Det går verkligen snabbt att sätta upp grunden, och det är löjligt bra avkastning på den tidsåtgången efteråt, så det finns egentligen ingen ursäkt för att inte ta tag i det nu direkt.

Jag vet som sagt också att många är oroliga för att de inte kommer hinna med att skapa nyhetsbrev. Man vet inte vad man ska skriva om, och många är kanske heller inte så duktiga på att skriva. Samtidigt vet man ju om att om man kommunicerar med sina kontakter och kunder regelbundet så säljer man betydligt mycket mer än om man inte skulle göra det.
Så hur löser vi det?

Faktum är att många har en lite skev bild av det här med nyhetsbrev och utskick. Det behöver absolut inte vara några snygga designade nyhetsbrev med mängder med information, texter och bilder. Faktum är att den typen av utskick oftast säljer mindre än enkla korta meddelanden.

15 min för att skapa ett nyhetsbrev...

Vi har testat det här fram och tillbaka, både själva och för andra som vi hjälper. Korta små meddelanden med konkret information eller erbjudanden slår långa designade nyhetsbrev alla dagar i veckan. Ett kort meddelande tar oss ca.15 min att skapa. Med de nya AI-tjänsterna som finns nu blir det dessutom ännu enklare. AI-roboten kan skriva ditt meddelande, och förmodligen bättre än du själv. AI-tjänsterna kan dessutom ge dig förslag på innehåll till nya utskick för flera månader framöver om du själv känner att du har idé-torka.

Hela tanken med att bygga upp en egen lista, att bli en aktiv listbyggare, är ju att du ska kunna hålla kontakten med dina kunder, bygga upp ett förtroende, lägga fram erbjudanden och lösningar som de vill ha, och på så sätt få ditt företag att växa.

Ditt företag växer med varje ny kontakt du får in på din egen lista.

Tänk dig att du sätter upp system som får din lista att växa för varje dag som går, mer eller mindre automatiskt. Du skulle då få ett företag som växer för varje dag som går, även om du inte säljer varje dag.

Ett företag med en egen lista på 10.000 kontakter är mer än dubbelt så mycket värt som ett med 5000 kontakter.

Som sagt, har du en lista på 5000, kanske 10.000 (eller fler), kontakter har du ett riktigt stort värde i ditt företag. Du behöver aldrig oroa dig för pengar med en sådan lista. Varje utskick med ett erbjudande kommer att generar pengar. 

Dessutom är kontaktlistan någonting som du kan ta med dig hela livet. Det blir t.ex. väldigt lätt att testa nya företagsidéer och produkter, eller starta upp ett helt nytt företag om du redan har en bra kontaktlista från start.

Men för att bygga upp den där listan måste du starta igång med ett AKTIVT system för att fånga in kontakter och börja din resa.
Det finns ett uttryck som passar väldigt bra in på just det här med att bli en listbyggare:

"Den bästa tiden att starta var igår. Den näst bästa tiden är NU!"

Så frågan du ska ställa sig är:  Hur många kontakter har jag på min egen lista om 1 år från idag.


Bli en aktiv listbyggare redan idag...

Jag har satt ihop en minikurs som visar hur du kan sätta upp den här typen av system på ett par timmar.
Det är rakt på sak, inget "lull lull". Hela tanken är att du så snabbt som möjligt ska gå från 0 och komma igång med en aktiv insamling av kontakter, kunna göra utskick, och även kunna sätta upp automatiska system för automatisk marknadsföring till dina kontakter.

 • Snabb och enkel: Kom igång på bara några timmar, inte dagar eller veckor.
 • Inga kostnader: Du kommer att kunna bygga upp allting från start utan några kostnader
 • Enkel teknik: Våra instruktioner är klara och enkla att följa. Du behöver absolut inte vara något tekniskt geni.
 • Automatisera din marknadsföring: Lär dig hur du sätter upp autoresponders och automatiserade email-kampanjer.
 • Öka din försäljning: Med rätt email-strategi kan du öka din försäljning och kundlojalitet.

Det här kommer du lära dig...

 • 5 enkla steg för att bygga upp allting (vi tar även hjälp av enkel AI-teknik för att göra det snabbare)
 • Vi visar vilka tjänster/verktyg du behöver och hur du sätter upp allting (allting går att starta utan kostnader)
 • Hur du lägger in dina befintliga kontakter (om du har några idag)
 • Hur du enkelt skapar och skickar ut dina nyhetsbrev, och framför allt hur du gör massutskick till tusentals personer ut utan att bli blockerad av din emailtjänst (vilket du kommer att bli om du använder din vanliga email).
 • Hur du väldigt snabbt skapar en effektiv landningssida för att fånga in kontakter (med säljtexter, formulär, mockups...). Du kommer till och med att kunna göra det utan att ens ha en egen hemsida. 
 • Automatisera - Hur du sätter upp ett enkelt system för att skicka ut meddelanden till dina kontakter under en lång tid framöver, helt automatiskt ("tjäna-pengar-när-du-sover"-marknadsföring).
 • Vad man ska tänka på för att maximera resultatet och vad man absolut måste undvika.
 • plus många tips och trix...

Det bästa av allt är att du just nu kan få hela kursen utan kostnad.

997 kr    0 kr

Vi vill ha feedback...

Vi introducera just nu den här kursen och vill ha in ett antal personer som sätter upp sina system (blir aktiva listbyggare) och sedan ger oss feedback tillbaka på kursen.

Det här är verkligen ett gyllene tillfälle om du snabbt vill komma igång och bygga upp din egen lista.
När vi fyllt upp kvoten för "testpersoner" kommer vi att börja ta betalt för det här materialet. Hänger du med oss nu är det som sagt helt gratis. Till och med verktygen och tjänsterna som vi använder oss av i kursen är helt gratis att komma igång med. När du sedan börjar få in några hundra kontakter på din lista kanske du vill uppgradera tjänsterna, men fram till dess kan du använda dem helt utan kostnad så länge du vill.

Här nedan hänger du med i kursen och registrerar in dina uppgifter.

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar. Vi vill verkligen hör från dig.

Registrera dig för förhandsvisningen av kursen (helt gratis)
Du får tillgång till hela kursen direkt.

Rabattkod för "testpersoner":
(om rabatten inte redan är avdragen)
LISTBYGGARE

>