Vägar för att skapa enkla passiva inkomster som genererar pengar...
...i år, nästa år...
 

Det finns två vägar att gå för att tjäna mer pengar:
Du kan jobba fler timmar, eller kan du jobba smartare.
Vilken väg väljer du?

Jag är inte lat... faktiskt, det är jag inte. Fråga bara alla som känner mig, när situationen kräver det är jag den hårdast arbetande i gänget. Men här är grejen...

När det kommer till mitt företag söker jag MINSTA MOTSTÅNDETS VÄG. Jag letar efter enkla sätt att tjäna pengar. Jag letar efter "bygg upp och låt det rulla"-strategier... för då får jag mer tid att göra det jag verkligen vill lägga min tid på, och det innebär mer tid med vänner, familjer och hobbyer.

Så hur lyckas jag tjäna pengar med så få arbetstimmar som möjligt?

"Hemligheten": genom att installera flera passiva inkomstkanaler i min verksamhet (för varför arbeta hårt när du inte måste?) Men... Vad exakt syftar jag på när jag säger "passiv inkomst?"

Låt oss bryta ner det:

Passiv: inte aktivt spendera tid på aktivitet för att generera resultat
Inkomst: pengar som kommer in regelbundet via jobb eller investering

"Passiv inkomst" betyder att du får pengar utan att aktivt delta i det dagliga arbetet för att tjäna dem. Du får betalt även när du inte arbetar – nätter, helger, semester. Detta är verkligen det smartaste sättet att arbeta på, men det är ett val som man själv får göra.

Egentligen handlar det om att man går över från att arbeta med processer till att arbeta med projekt.

Process: Någonting som är återkommande och måste underhållas.Projekt: Någonting som utförs en gång och som har ett slut.

Kan du gå över till att spendera din egen tid på projekt kommer du att kunna skapa dig en frihet i livet som du kanske bara drömt om tidigare.

Och den goda nyheten är att du precis har hittat en resurs som kommer att visa dig exakt hur du skulle kunna gör det.


Hur sätter du upp passiva inkomst kanaler som faktiskt fungerar och arbetar åt dig (så att du slipper)?

Det Passiva Inkomstsystemet (P.I.) är en utbildning med fler moduler där du kommer att upptäcka många olika sätt att skapa passiva inkomstkanaler online. Inuti varje modul får du en komplett steg-för-steg-ritning som förklarar hur du snabbt ställer in och installerar din valda inkomstkanal.

Varje modul bygger upp ett nytt system, och det interagerar också med de andra systemen.

Och ifall du funderar... du behöver inte göra allt jag lär ut. Till exempel, om modul tre inte tilltalar dig, inga bekymmer - det är inte ett måste för att få allt annat att fungera. Ändå rekommenderar jag inte att du hoppar över något av stegen eftersom den kumulativa effekten av att allt fungerar tillsammans verkligen kommer att maximera din framgång! (OCH, du kan till och med lägga ut installationen av dessa system till andra människor och sedan tjäna om och om igen på lång sikt på en liten initial engångsinvestering.)

Men, låt oss nu inte gå händelserna i förväg.

Här är varför det är så viktigt...


Här är 5 anledningar till varför varje företagare (inklusive du) borde sätta upp ett passivt inkomstsystem...

 1. 1
  Passiva inkomster ger dig friheten att tjäna mer pengar. Om du byter tid mot pengar kan du bara tjäna pengar när du aktivt arbetar med ditt företag. Din dagliga inkomst begränsas av hur mycket du kan tjäna på 24 timmar. När du sätter upp en passiv inkomstkälla finns det inget tak. Du skapar det en gång och tjänar under månader eller år framöver.
 2. 2
  Passiva inkomster ger en höger avkastning på din tid. Om du byter tid mot pengar kommer du bara att tjäna en begränsad summa per varje timme du arbetar. Din inkomst går inte upp om du inte arbetar fler timmar. Med passiv inkomst får du betalt om och om igen från en och samma arbetsinsats.
 3. 3
  Passiva inkomster låter dig växa din verksamhet snabbare. Du tjänar mer pengar samtidigt som du arbetar färre timmar vilket frigör din tid för att bygga upp ännu fler passiva inkomstkanaler. Dessutom kan du återinvestera dina vinster direkt tillbaka i ditt företag för att få ditt företag att växa ännu snabbare!
 4. 4
  Passiva inkomster stöttar dig i kris. Tänk om du blev sjuk och inte kunde jobba imorgon? Eller kanske din make, barn eller föräldrar blir sjuka och behöver vård dygnet runt. Om du har skapat en passiv inkomst kommer du att tjäna pengar även om du inte själva kan utföra arbetet. Det minskar verkligen stressen och oron över att förlora sina inkomst.

Gick det upp ett ljus?

Du kan se varför det är så viktigt att generera passiva inkomster. Och med Passiva Inkomstsystemet (P.I.) kommer du upptäcka alla viktiga steg du behöver ta för att förvandla bara några timmars arbete varje månad till en långsiktig passiv inkomst...

HÄR ÄR VAD DU FÅR I DE OLIKA MODULERNA..

Passiva Inkomstsystemet (P.I.) består av flera olika moduler som visar dig varje steg för att bygga upp grunden i ditt system. Du kommer att få flera OLIKA vägar som du kan välja mellan för att sätta upp passiva inkomstkanaler. Allting bygger på att du ska kunna installera flera av dem med en och samma website som grund för din inkomst.

Här är ett urval vad du får tillgång till...

Programmet är levande och vi adderar fler moduler regelbundet.

Det automatiska emailsystemet...

...din egen plattform för en trygg framtid.
Det här är en av grunderna när det gäller alla typer av passiva inkomster som vi kommer att visa i det här programmet (faktum är att det är grunden i alla framgångsrika verksamheter).

Passiva inkomster med Crowdsourced bloggsystem

Att driva en blogg kan vara mycket lönsamt – det är också tidskrävande!
Det är därför du kommer att älska Crowdsouced systemet, där du kommer att upptäcka flera olika sätt att få andra människor att skapa ditt innehåll åt dig... GRATIS! Låt andra göra jobbet medan du tjänar pengarna – den här spännande planen visar dig hur du gör!

Passiva inkomster med Publicerings systemet

Föreställ dig för ett ögonblick om du kunde ta kunskap från andra människor och förvandla den till en ren vinst i din ficka. Det är lätt!
Inuti denna modul kommer du att upptäcka de verkliga hemligheterna för att dra nytta av andras expertis – och oroa dig inte, du behöver inte ens veta något om nischen.

Passiva inkomster med ett automatiskt emailsystem

I den här modulen kommer du att upptäcka ett komplett autopilotsystem för att förvandla din autoresponder till det bästa försäljningsverktyget du äger!
Du lär dig hur du lockar riktade potentiella kunder till din landningssida, får dem att gå med i din lista och sedan hur du förvandlar dem till betalande kunder som köper av dig om och om igen

Passiva inkomster med Leadmagnet licenser

Leadmagnet Licenser är en supersmart strategi som snabbt kan öka din passiva inkomstkanal!
Med den här typen av licens får du möjlighet att tjäna passiva inkomster i flera olika steg, både vid direkt försäljning och backend.

Checklistor - inspiration och idéer

 • Fler besökare till din hemsida - checklista
  Över 100 olika punkter för att få fler att se dina erbjudanden.
 • Bygga lista - från 0 till 1000 kontakter
  Checklista med steg och idéer du bör ta.
 • Säljande blogginlägg - checklista
  Hur skapar du ett blogginlägg som verkligen sprids och säljer det du vill sälja?

Snabbt få upp ditt erbjudande på en hemsida

I den här modulen visar vi steg-för-steg hur du på upp ditt första steg för att kunna generera dina första passiva inkomster. Vilken hemsidesbyggare du ska använda, emailsystem etc...
Ju enklare du kan göra detta desto snabbare kommer du komma igång och verkligen se kraften av en passiv inkomst i verkligheten.

Checklistan för 

Här 

>