En inkomst som rullar in även när du inte arbetar...

För ungefär 15 år sedan rekommenderade jag folk att gå med i en emailtjänst. En tjänst som jag själv använde då och som jag verkligen kunde rekommendera. Man hyr den här tjänsten och betalar månadsvis för den.
Tack vare mina rekommendationer fick det här företaget in en hel del nya kunder. 

För varje kund som jag rekommenderade till företaget fick jag en provision. En provision som dessutom var återkommande varje gång kunden förlängde sitt abonnemang på tjänsten. Eftersom det var, och fortfarande är, en riktigt bra tjänst valde många att stanna. Och några har stannat länge, väldigt länge.

Nu, 15 år senare, kommer det fortfarande regelbundet in pengar på mitt konto från företaget som driver tjänsten jag rekommenderade.

Jag har inte lyft ett finger på över 15 år för att underhålla den här inkomsten.

Det är ungefär som att få en klöver-vinst på Triss och få komma till Nyhetsmorgon på TV4 för att skrapa fram hur mycket pengar man ska få per månad framöver.

Skillnaden här är dock att det jag gjorde inte handlar om tur. Det handlar mer om att genomföra ett projekt som sedan kan generera en passiv inkomst under flera år framöver.

Det är ett bra exempel på Passiva Projektinkomster. 

Man skulle kanske kunna kalla det för passiva inkomster, men eftersom det kräver ett visst arbete för att sätta upp och marknadsföra så är det inte helt passivt. Det är definitivt snäppet före en helt passiv inkomst. Och det är långt ifrån en vanlig anställning (aktiv inkomst)

Vi vill hjälpa fler att komma igång med den här typen av inkomster...

Vi har här på Megaego genom åren arbetat med lite olika typer av mer eller mindre passiva projektinkomster. En del av dem genererar inkomster under flera år framöver utan någon mer arbetsinsats, medan andra kräver lite mer underhåll och arbete för att driva inkomsten.
Självklart genererar inte alla projekt stora pengar, och man får testa sig fram och optimera systemen för att få bästa resultat. Det är en del av arbetet med den här typen av inkomster, framför allt i början när man startar upp.

När man väl hittar rätt vägar och pengarna börjar rulla in är det ett av de bästa "arbeten" du kan ha.

Total frihet där du själv styr över din tid och ditt liv.

Visst, du måste fortfarande genomföra dina arbetsuppgifter, men du bestämmer när och var du vill utföra det, och det genererar pengar även när du inte arbetar aktivt.

Eftersom jag vet att det är många som är intresserade av att se hur man skulle kunna bygga upp den här typen av inkomster tänkte glänta på dörren lite. Jag tänkte göra det genom att visa ett av de projekt som vi byggt upp.

En mycket bra passiv projektinkomst...

I vårt arbete med att plocka fram bra inkomstmöjligheter har vi nu dykt på ett företag som erbjuder riktigt bra möjlighet att skapa den här typen av inkomster. Dom har otroligt bra produkter och tjänster, som vi vet att väldigt många är intresserade av, och dom har ett riktigt bra provisionssystem där du kan få återkommande betalningar under en lång tid framöver.

Förutsättningarna för att bygga upp en “klöver-vinst” ser alltså riktigt bra ut.


Just det här projektet passar också perfekt som en start för att fler ska kunna upptäcka och komma igång med passiva projektinkomster. Du kommer strax att se varför... 

En liten teaser...

Man brukar säga att det behövs ett antal olika inkomstprojekt, "fler ägg i korgen", som tillsammans skapar en trygg inkomst.
Det här projektet som vi nu startar upp har dock bra möjligheter att kunna bli ett av de stora passiva äggen i korgen.

Vårt mål är att hjälpa alla att på några månader kunna bygga upp en inkomst på 15.000-30.000 kr/mån, passiv inkomst. Det är en helt okej "triss vinst". Med rätt uppsättning kan man dessutom få det att växa sakta men säkert för varje månad som går.

Det är som sagt ett mycket bra projekt att starta upp med för att lära sig hur det hela går till och som gör det möjligt att bygga vidare, och självklart även få en guldkant på vardagen.  

Vår tvist på det hela...

Det är väl egentligen ingen nyhet att man kan tjäna pengar på att rekommendera andras produkter och få en provision för det. Den möjligheten har funnits i väldigt många år och inom alla typer av branscher och alla typer av produkter och tjänster. Med de internetbaserade varianterna av de här systemen har det blivit otroligt lätt att starta upp den typen av inkomster.

Eftersom du inte behöver ta fram några egna produkter eller tjäster, inte behöver köpa in något lager, sätta upp betalsystem, leverera produkter eller ta hand om någon support går det att komma igång på bara några dagar...

MEN, i och med att det är lätt att startar upp, och det dessutom knappt kostar någonting, attraherar den här typen av inkomstmöjligheter många personer som tror att man bara kan lägga sig på soffan och se pengarna rulla in på kontot. Ungefär som att det skulle gå ett skriva en bok utan att vilja fundera över vilken historia man ska skriva om.

Riktigt så enkelt är det självklart inte, och många kommer aldrig igång på grund av fel inställning från start. 

Det finns dock väldigt många personer som tjänar pengar på att rekommendera andras produkter, så det som är intressant är att ta reda på vad dom gör och hur dom gör det. För om man får igång det här på rätt sätt är det som sagt var ett av de bästa jobben du kan ha.

Det handlar bara om att göra det på rätt sätt...

Första förutsättningen för att lyckas är att du hittar en riktigt bra möjlighet, vilket vi nu har och strax kommer att visa dig.

Men det räcker inte...

Du måste även har en smart strategi, ett bra säljmaterial som verkligen säljer in ditt erbjudande, samt ett smart sätt att bygga din egen plattform.

Det är här vi kommer in och stöttar dig...

Produkt/Tjänst

Rätt produkt/tjänst för att skapa förutsättning att lyckas.

Infallsstrategi

Vilken strategi/infallsvinkel fungerar för att sälja in produkten/tjästen?

Säljmaterial

Snyggt säljmaterial och presentation som konverterar.

Bygga plattform

Skap förutsättning för att kunna växa.

Produkt/Tjänst

Den tjänst, eller rättare sagt de tjänster (för det är många), som vi kommer att använda oss av här för att tjäna pengarna är Builderall.
 

Builderall har byggt upp en portal med mängder av verktyg och program för att bygga och driva en internetverksamhet. Det är över 50 olika verktyg/program/tjänster. Alltifrån hemsidesbyggare till emailmarknadsföring.
Man får tillgång till alla tjänsterna för en fast månadskostnad. Dessutom är kostnaden verkligen överkomlig i förhållande till vad man får tillgång till. Enbart emailtjänsten får du normalt sett betala flera hundra för om du hyr den på annat håll. Lägg sedan till att du får tillgång till ett webbhotell, shoppingsystem, funnel builder, medlemssystem, bokningssystem, mockup-builder... och så vidare.

Det är tjänster som du behöver när du bygger en internetverksamhet och som du lätt betalar ett par tusen per månad för om du skulle hyra dem separat på olika håll.


Du kan själv gå in och titta på vilka tjänster som finns här:

Hur tjänar vi pengarna?

Förutom att det är en riktigt bra och prisvärd tjänst, som många vill ha, har dom också ett riktigt attraktivt provisionssystem för de som rekommenderar tjänsten vidare.

STEG 1

Steg 1: Du får 30% för varje ny kund som du rekommenderar till Builderall. Och du får också 30% på alla framtida inbetalningar från den kunden. Så länge som kunden fortsätter hyra Builderalls tjänster får du betalt varje månad.

STEG 2

Steg 2: Om någon av dina kunder också bestämmer sig för att rekommendera Builderall får DU 30% även på DERAS kunder.

Det här provisionssystemet är ett av de bästa du kan hitta just nu. 

En bra och prisvärd produkt, och ett bra provisionssystem.
Då är det bara en strategi för att sälja in det till andra som också måste finnas.

Strategi

Eftersom det finns så många olika verktyg i Builderall kan man också välja flera olika infallsvinklar för att sälja in tjänsten.

Alternativ A: Sälja in tjänsterna

- Du skulle t.ex. kunna välja att promota deras hemsidesbyggare och visa hur enkelt man kan bygga upp hemsidor i det.

- Du skulle kunna prata om hur emailmarknadsföring fungerar och sedan rekommendera MailingBoss (Builderalls emailtjänst/autoresponder).

- Du skulle kunna prata om mockup-builder eller Magazine-builder och så vidare.

Det finns många olika vägar för att enbart sälja in själva tjänsten. Man visar upp utvalda delar och bygger upp ett intresse för att gå med i Builderall. Det är verkligen en prisvärd tjänst som många skulle ha nytta av.

Men det är inte den vägen jag tänkte att vi skulle gå här...


Alternativ B: Sälja in inkomstmöjligheten

Vi ska istället lägga fram det här som en riktigt bra inkomstmöjlighet. Visa folk hur man bygger upp en inkomst genom att rekommendera Builderall och använda deras provisionssystem. Precis så som jag visar dig här.

Du kan självklart kombinera båda alternativen, både rekommendera tjänsterna och inkomstmöjligheten, jag uppmanar också verkligen till att du gör det. Det ger ännu större möjligheter till en bra passiv inkomst framöver.

Men vi måste börja med en (1) väg, ett projekt, först, därefter kan vi utveckla det vidare. Så det vi startar med här är att sälja in själva inkomstmöjligheten. Och vi ska göra det så enkel som vi bara kan så att alla som vill kan komma igång och testa den här möjligheten.

Vi har därför förberätt ett färdigt material som man kan starta med...

Säljmaterialet

Vi vill som sagt göra det här så enkel som möjligt för dig att komma igång.

Så varför inte helt enkelt låta dig använda det material som vi här på Megaego själva använder för att sälja in den här möjligheten. På så sätt får du ett helt färdigt system, med färdiga hemsidor, texter, bilder etc. Du kan starta upp näst intill omedelbart och börja tjäna pengar på din första passiva projektinkomst näst intill direkt.

Du får tillgång till allting som vi använder, lägger in dina egna uppgifter, och sedan är du igång. 

I princip skulle du kunna vara igång redan imorgon om du spenderar några timmar nu direkt.

Det du kommer få tillgång till är: 

 • Hemsidessystemet med:
  • Landningssida (första sida du skickar dina besökare till)
  • Formulär för att fånga in kontaktuppgifter (bygga din egen lista)
  • Bekräftelsesida
  • Informationssida (leadmagneten)
 • "Leadmagnet"
 • Texter för att sälja in tjänsten
 • Bilder/Grafiska element
 • Instruktioner i hur du sätter upp allting
 • Tips på marknadsföringsvägar för att komma igång
 • Färdiga serier med uppföljningmail, så att marknadsföringen blir automatisk.

När du har satt upp ditt eget konto på Builderall behöver du bara klicka på en länk du får av oss så installeras alla sidor automatiskt. Därefter går du in och uppdaterar sidorna med dina uppgifter (du får beskrivning från oss).

s

Din egen plattform

En av de viktigaste delarna i alla typer av verksamheter är att man bygger upp sin egen kontaktdatabas. Det här gäller i synnerhet när man sysslar med att rekommendera andras produkter. Säljer du egna produkter får du per automatik en kunddatabas som du sedan kan använda dig av. Rekommenderar du andras produkter/tjänter får du inte riktigt den möjligheten eftersom du skickar dina besökare vidare till någon annans säljsystem.

Varför det är så viktigt med att bygga sin egen plattform med kontakter är för att vi vill bygga för framtiden. Den passiva projektinkomst vi bygger upp nu är bara din första. Du kommer att vilja bygga vidare med flera olika projekt framöver för att få ditt företag att växa. 

Tänk dig då att du har ett par tusen kontakter i din databas. Kontakter som du kan skicka meddelanden till precis när du vill och hur ofta du vill utan att det kostar någonting. När du släpper ditt nästa projekt kan du direkt kontakta de här personerna och du kan mer eller mindre omedelbart börja tjäna pengar på ditt nya projekt.

Har du inte din egen plattform måste du börja från ruta 1 varje gång du lanserar ett nytt projekt. Du måste då starta igång allting med marknadsföring, annonser, sociala medier etc. för att testa ditt nya projekt. Väldigt ineffektivt och dyrt för att testa ett nytt projekt.

Tanken här är att varje nytt projekt som du bygger upp ska bygga vidare på, eller komplettera, de projekt du lanserat tidigare. Du ska rikta dig mot samma typ av kunder.

Vi vill alltså försöka bygga upp en så stor kontaktdatabas som vi bara kan genom varje projekt som vi lägger upp. Även om personerna inte köper ditt första projekt så kanske de blir mer sugna på nästa, eller något annat framöver. Har du bara kontakten så kan du fortsätta lägga fram nya erbjudanden ända tills du hittar någonting som de är intresserade av.

Den här kontaktdatabasen kommer att växa för varje dag som går, och ditt företag kommer därmed att växa för varje dag som går, även de dagar du inte säljer någonting.
Det här är nyckeln till framgångsrik marknadsföring på internet.

Så hur löser vi då det?

Vi kommer att använda MailingBoss i Builderall. Det är ett riktigt bra program/tjänst för att bygga upp sin egen kontaktdatabas. Det är också riktigt bra för att sätta upp automatiska (passiva) marknadsföringssystem.

Du får i det här systemet bygga upp obegränsat med kontakter vilket är rätt unikt när det kommer till den här typen av tjänster. Normalt sett brukar det kosta en bra bit över tusenlappen när listan med kontakter börjar växa. Här är det som sagt obegränsat och till en fast kostnad. Riktigt bra!

Är du sugen på att sätta upp en egen passiv projektinkomst?

Vi har lagt upp allt material du behöver för att komma igång på vår medlemsportal. Där hittar du hela paketet med färdiga hemsidor, texter, bilder etc.
Du hittar även instruktioner (filmer) som visar exakt hur du ska göra för att sätta upp allting. Vi har försökt göra det så enkelt som vi bara kan.

Hela paketet kommer med Megaego Marknadsföringslicens, vilket  innebär att du får använda det fritt (som om det vore ditt eget) för att marknadsföra och sälja in Builderall till andra.

Vi kommer så småningom att erbjuda allt det färdiga materialet för att komma igång till en kostnad av runt 500 -1500:-. Men eftersom vi fortfarande har några delar till som vi håller på att bygga upp, och som kommer att läggas till på medlemsportalen, har vi bestämt oss för att låta alla gå med helt gratis just nu.

Det här gäller för de som går med NU. Så fort vi har lagt upp allting kommer vi att börja ta betalt för att få tillgång till medlemsportalen. Hoppar du på nu så är det gratis och det kommer att förbli gratis för dig även framöver.
Passa på!

Här hittar du hela paketet!

 Passiv Projektinkomst - Builderall paketet
(inkl. Megaego marknadsföringslicens)

497:-

0:-

 Så fort du beställt paketet får du ett email från oss med mer uppgifter om hur du kommer igång.

>