Ett av världen bästa formulärprogram...

An helt n...

Att bygga en egen kontaktdatabas, och att kommunicera med den, är en grundpelare i marknadsföringen.
Här tar vi det ett steg längre.

Det viktigaste verktyget i din marknadsföring.

Formulär för att fånga in kontakter...

Vi installerar ett av de bästa formulärprogram som finns idag på marknaden.


Skapa snygga formulär

Du kan enkelt skapa snygga formulär där folk kan fylla i sina uppgifter. Kontaktformulär, uppgifter för nyhetsbrev, kundundersökningar, anmälningar, support etc. I princip kan du skapa alla typer av formulär du kan tänka dig.

Kunderna matar in sina uppgifter och du kan ta han om datan efteråt.


Enkelt att hantera och fullt mobilvänligt.

Conditional logic...

Du kan skapa formulär med logiska uträkningar. Kan t.ex. vara att du vill visa eller dölja delar av formuläret beroende på vad kunden fyller i tidigare i formuläret. Det kan också vara att du vill göra uträkningar och visa resultatet lite längre ner, t.ex. pris, antal etc.
Här finns riktigt stora möjligheter att skapa avancerade formulär som passar perfekt in på din verksamhet.

Skapa "konversationsformulär"

Det här är ett typ av upplägg som blivit mycket populärt den senaste tiden. Istället för att lägga fram hela formuläret får den som svarar en fråga i taget. Det har visat sig vara mycket effektiv och får fler att fylla i dina formulär.

Ta emot betalning

Man kan knyta samman formuläret med betaltjänster som Stripe och Paypal. Kan t.ex. användas när man anmäler sig till en kurs eller kanske när man säljer en tjänst och vill ha in uppgifter om kunden på förhand. 

Använder man dessutom de logiska uträkningarna som går att lägga in kan formuläret räkna ut rätt pris baserat på de uppgifter som kunden fyller i.

Lägg ditt formulär var du vill

Programvaran är byggd för hemsidessystemet Wordpress (världen mest använda hemsidessystem) och interagerar fullt ut med hemsidor byggda i det systemet. Skulle du dock vilja lägga ett formulär på någon annan sida använder du bara den html-kod som genereras. Koden kan läggas till på vilken plats som helst där du har möjlighet att lägga till html-kod.
När någon fyller i formuläret skickas uppgifterna till baka till ditt huvudprogram och du kan hantera allting där.

Skicka notiser direkt

När någon fyllt i ett formulär väljer du hur uppgifterna ska skickas och vad som ska visas för besökaren. Skicka t.ex. ett email till dig och ett tack meddelande till den som fyller i. Skicka personen till en utvald hemsida efteråt eller visa bara ett enkelt tackmeddelande direkt på skärmen.

Koppla ihop med andra program

Formulär programmet kan kopplas ihop med andra tjänster och bli en del av ett helt system. Vi kopplar t.ex. ihop det med emailtjänsten så att du kan bygga upp en databas med kontakter. Formulären blir alltså ett perfekt sätt för dig att fånga in kontakter som du sedan kan återkomma till.

Ladda upp filer eller bilder

Du kan låta besökaren ladda upp filer eller bilder i formuläret.
Låt säga att det är en arbetsansökan där du vill att de laddar upp sitt CV direkt på hemsidan t.ex.

Rapporter

Du kan enkelt se all data som fyllt i och du kan få snygga rapporter som ger dig en snabb översikt.

Det här var några av alla de funktioner du får med ett av världens bästa formulärprogram.

Det vi hjälper dig att sätta upp är följande:

- En professionell autoresponder
(hanterar stora kontaktdatabaser, hanterar emailutskick till stora kontaktdatabaser och automatiserar din marknadsföring)
- Professionellt optin-system och hemsides-system
(Ett system för att fånga och samla in kontakter)

Erbjudandet som vänder upp och ner på hela marknaden med CRM-, email-och automationssystem...

Autorespondertjänster med CRM system, emailsystem, automation etc. är en grundpelare i en framgångsrik marknadsföring på internet. Normalt sett  bygger dessa tjänster på att du betalar för antalet kontakter du har i din databas. Det här kan bli kostsamt ganska snabbt...
Några lockar med att testa tjänsten gratis så länge du har en liten databas med några få kontakter, men tro mig när jag säger att din databas snart kommer börja växa ordentligt och dina kostnader kommer att växa snabbt. En kontaktdatabas på 10 000 kontakter brukar kosta från ca.1000:-/mån och uppåt. Växer din databas till 15 000 kontakter kostar det plötsligt från ca.1800:-/mån. Och så fortsätter priset att stig med antal kontakter du skaffar.

Vi har valt ett annat upplägg...
Vår huvudfokus är att bygga ett starkt affärsnätverk och hjälpa så många som möjligt att växa sina verksamheter. Vi har därför valt att bjuda alla våra nätverksmedlemmar på en riktigt professionell CRM-, email- och automationstjänst.
Vi hjälper alla våra medlemmar med programvara, licenser att installera systemet. Det ingår i MegaEgo Masterminds.

(Det enda extra du betalar för tjänsten är för att kunna göra massutskick per email. Men vi har även här lagt in det här till ett självkostnadspris på 100:-/mån (gäller obegränsat antal utskick till upp till 25000 kontakter i din databas).)
 Det här erbjudandet slår allt på marknaden! 
Vår fokus är som sagt att du ska älska vårt gemensamma affärsnätverk.

Här hänger du med i megaego Masterminds...

Vi hjälper dig sätta upp hela tjänsten och du kan börja bygga på din egen kontaktdatabas, göra massutskick och automatisera ditt företag.
Du blir en av MegaEgo Masterminds gänget och gemenskapen

399:-/mån

Ingen bindningstid eller uppsägningstid.

>