VAD DU ÄN SÄLJER SÄLJER DU ALLTID MER MED EN LEADMAGNET,
(OCH TRIPWIRE-PRODUKT)

Det tar inte mer än några timmar att skapa...
...faktum är att du på bara 5 dagar kan gå från 0 till att ha en egen digital produkt, med säljsida och allt, redo att börja generera pengar åt dig.  Utan några tidigare kunskaper.

Skriva säljande kan vara en tuff konst att bemästra, och det går åt väldigt mycket tid.

Det spelar ingen roll om det är en text för att sälja in din produkt eller tjänst, eller om det "bara" är för få folk att signa upp sig på ditt nyhetsbrev... 

"...lägger man fram ett mediokert budskap får man också ett mediokert resultat."

Konkurrensen är hård och det gäller att du får till det rätt...

En svag rubrik - och ditt budskap försvinner i mängden innan någon ens hinner läsa det.
En inledning som inte väcker nyfikenhet - och folk kommer inte att bry sig om resten av ditt budskap. 

Ja du förstår vad jag menar...

Så hur svårt, tråkigt eller tidskrävande det än är måste jobbet bli gjort för att man ska ha en chans att lyckas. Det spelar ingen roll hur bra produkten eller tjänsten är, lyckas du inte beskriva det på rätt sätt är det inte många som köper (eller ens bryr sig om att läsa).


När AI kan gör 90% av jobbet åt dig,
på några minuter, 
och utan att det kostar dig någonting...

AI (artificiell intelligens), och tjänster som t.ex. ChatGPT, har öppnat upp en helt ny dimension för att skriva säljande texter, skapa rubriker, produktbeskrivningar och säljande avslut. 

Med bara några knapptryckningar kan du få mängder med olika förslag på texter som verkligen säljer. Du behöver själv inte vrida vända på tankarna för att få fram ett säljande budskap, så som man gjorde tidigare.

Även som van marknadsförare har det här öppnat upp en helt ny dimension, och det har gjort jobbet MYCKET enklare och snabbare. 

Numera handlar det om att lära sig mata in rätt uppgifter i AI-tjänsten, sedan spottar den ut några olika förslag som du kan välja och vraka mellan, och snabbt anpassa så att det passar dig och dina produkter eller tjänster som du vill sälja.

Och rubriker, inledningar, produktbeskrivningar etc. har blivit betydligt mer konverterande.

Det här tåget har precis börjat rulla,
det är så här framtiden ser ut och det kommer
förändra hela vårt sätt att se på copywriting...  


Det gäller att hänga med på det här tåget från start. Ju fler som upptäcker möjligheterna med AI-tjänster för copywriting desto svårare blir det att ta fram en säljande text på det gamla traditionella sättet. AI-tjänsterna får även de medelmåttiga säljarna att lyfta sig till en ny nivå.

AI Copywriting
Skriv en säljande text på några minuter!

 Välkommen till AI Copywriting – den ultimata guiden till att använda artificiell intelligens, AI, för att skriva säljtexter med hög konvertering. Oavsett om du är en onlineföretagare, innehållsskapare eller marknadsförare är den här kursen utformad för att hjälpa dig att utveckla din copywriting och växa ditt företag. 

I grunden handlar den här kursen om att lära sig att skapa en övertygande säljtext som driver konverteringar. Vi visar dig hur du använder AI-tjänster, kostnadsfria AI-tjänst, med inmatning på Svenska, för att skapa uppmärksammade rubriker, engagerande introduktioner, fördelsfokuserade punktlistor, känslomässigt engagerande uppmaningar och produktbeskrivningar.

Och vi gör det på ett enkelt sätt utan "fluff"!

Men den här kursen är mer än bara en guide till att använda artificiell intelligens. Vi kommer också att täcka beprövade rubrik formler, läsarens psykologi och tips för att optimera din säljstext för bättre omvandlingar genom splittester. I slutet av kursen kommer du att ha en omfattande förståelse för vad som krävs för att skriva övertygande säljtexter som omvandlar besökare till köpare.

  • Färdiga promptar för rubriker, inledningar, punktlistor, avslutningar etc. som du skriver in i AI tjänsterna, och som spottar ut färdiga förslag på säljande texter
  • Konkreta exempel på rubriker (och rubrikformler) som får folk att stanna upp och sugas in
  • Hur du skapa inledningar med KreativKickstart konceptet - engagerar läsaren och skapar en stor nyfikenhet att vilja veta mer
  • Punktlistor som lyfter fram dina produkters unika fördelar och får konverteringen att öka
  • Passionerade CTA:s - Hur man skapar känslomässigt engagerande uppmaningar till att köpa direkt
  • plus mycket mer...


Kombinerar du de här teknikerna för copywriting med AI får någonting som är många gånger kraftfullare än att försöka skapa det på egen hand (som man gjorde tidigare).

Det som tidigare tog dagar att skapa kan du nu göra på någon timme.

Tillfälligt introduktionspris!

  0  2
Dagar
:
 
  0  2
Timmar
:
 
  0  1
Minuter
:
 
  0  1
Sekunder

You missed out!

Introduktionspris 49 kr | (normalt pris 249kr) | Du sparar 80%  

Kursen levereras digitalt.

>
Rulla till toppen