Verktyg

Här är de stora puzzelbitarna vi själva använder, och rekommenderar, för att driva en professionell verksamhet på internet.

Wordpress

Världens mest använda hemsidessystem.
Det här är grundsystemet i hela uppsättningen av din verksamhet på nätet. Med hjälp av tilläggsprogram bygger man vidare till den lösning man vill ha... enkel hemsida, webshop, medlemssystem, forum...

ThriveCart

När det gäller webshop/betalsystem är ThriveCart en av de bästa. Speciellt om du erbjuder digitala produkter och prenumerationer (fungerar även bra för fysiska produkter).
Det är en engångsinvestering vilket gör det mycket kostnadseffektivt (alla andra lösningar har ett abonnemang).
ThriveCart är en av de stora spelarna på marknaden och fungerar riktigt bra.

Aweber

Det här är en "måste-tjänst" för alla företag. En tjänst som absolut genererar mer pengar än den kostar.
Det är med den här tjänsten du driver hela den kontaktdatabas, gör dina nyhetsbrevsutskick, bygger upp din egen lista, och driver hela din emailmarknadsföring.

Thrive Themes

Ett "supertillägg" till Wordpress som gör det möjligt att enkelt skapa hemsidor, landningssidor, fånga leads, bygga formulär plus mycket mer.

Du kan bygga vilken typ av hemsidor som helst med det här verktyget.

Bunny.net

Fascinerande tjänst som har ett antal olika produkter. Vi använder det främst för att lagra och streama video, samt lagra dokument för nedladdning.
Håller en mycket bra prisbild i jämförelse med andra på marknaden.

UpdraftPlus

Hanterar alla dina backupper av kontakter och hemsida. Ett måste för att du ska kunna driva din verksamhet på ett säkert sätt.

>